Adatkezelési tájékoztató

1. Tájékoztató célja:

A jelen Szabályzat célja, hogy a jelen honlapot üzemeltető SPEEDY Kft. (továbbiakban Szolgáltató) által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén – jelen esetben különösen jelen honlapot látogató (továbbiakban értintett) számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak kezelése során.

2. Adatvédelmi adatok

Jelen honlap fenntartója és üzemeltetője, az adatkezelője hatósági működési engedéllyel bíró egészségügyi szolgáltató.

  • Az adatkezelő neve: SPEEDY Kft.
  • Az adatkezelő cégjegyzék száma: 11 09 008522
  • Az adatkezelő adószáma: 12773088-2-11
  • Az adatkezelő címe: 2890 Tata, Kocsi út 2.
  • Az adatkezelő kapcsolattartási címe: 2890 Tata, Kocsi út 2.
  • Elérhetőség (email): speedy@speedy.hu

3. Önkéntesség

Adatok megadása az érintettek önkéntes megadása alapján történik jelen honlapon (továbbiakban honlap) illetve személyesen (telefonon, SMSben, emailen, skypeon, viberen, messengeren, FB oldalon) érdeklődéskor, vásárláskor, megrendelésekor, beleértve az online váráslást, megrendelést is.

4. Adatkezelések

4.1. HÍRLEVÉLRE feliratkozás

A valasszhazait.hu egységes elektronikus hírlevelének szerkesztését, küldését, kezelését a Speedy Kft. végzi.

4.1.1. Az adatkezelés jogalapja

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása a hírlevélre jelentkezés szolgáló honlapon lévő form vagy regisztrációkor kitöltött jelölő kitöltésével és elküldésével.

4.1.2. A kezelt adatok köre

Az érintett által önkéntesen a honlapon megadott adatok köre: Név, e-mail cím. (A név lehet kitalált név is, nem kötelező a valódi név megadása. Emailcím esetén a funkció megfelelő használata érdekében javasolt valós emailcímet megadni.)

4.1.3. Adatkezelés célja

Az érintett számára hírlevél küldése révén a cél, hogy a valasszhazait.hu oldallal kapcsolatos információkról, új és akciót hirdető Vállalkozókról szóló információ eljuttatás.

4.2. Regisztráció és rendelés

4.2.1. Az adatkezelés jogalapja

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása a regisztrációra szolgáló űrlap kitöltésével és elküldésével jön létre.

4.2.2. A kezelt adatok köre

Az érintett által önkéntesen a honlapon megadott adatok köre: Név, e-mail cím, telefonszám, számlázási és szállítási cím adatok.

4.2.3. Adatkezelés célja

Rendelések szállításához és a számlázásához szükséges adatokat törvényben előírt kezelése.